Співачка SWOIIA — про рідну Донеччину і новий кліп: «У мене були сльози і мурахи»

SWOIIA
SWOIIA презентувала нову відеороботу.

Українська співачка SWOIIA представила публіці новий відеокліп на трек «Пташка». Це перша відеоробота артистки у 2024 році, зйомки якої проходили у найзнаковіших локаціях столиці. Режисером став Антон Пожидаєв, відомий своїми роботами зі Світланою Тарабаровою, Олександром Волошиним, Probass ∆ Hardi та іншими.

«Знайомство з цією історією — це як певний збіг. Одного разу я зайшов в інстаграм і побачив сториз Каті. Я давно на неї підписаний, ще з часів Assol, і тим паче, ми земляки. Згодом мені написала її менеджерка, і так ми почали нашу співпрацю», — коментує режисер.

«Сенс та посил цієї пісні мені одразу відчувся близьким. Я відчула щось своє в ній. Бо ми всі зараз стали, як пташки, котрі літають з міста у місто та створюють свої нові домівки. Переїзди, мало часу на побути разом — це все про наше сьогодення», — поділилась SWOIIA.

SWOIIA

В історії кліпу — потяг, який і є тим самим магнітом між рідними, бо саме він може наблизити нас до найдорожчих для нас людей. Сама співачка розказує в цій пісні, що всі ми заради рідних готові подолати великий шлях, аби просто обійнятись, побачити рідні очі.

«Коли я приїхала на локацію, у мене були сльози і мурахи. Адже потяг, в якому ми знімали, мав напрямок «Київ-Донецьк». Для мене ця історія особливо зворушлива, бо це моя батьківщина – Донеччина.  Хочеться, аби найшвидше всі ми повернулися в свій рідний дім. І саме такі відчуття мені дали розуміння, що я все правильно роблю, що я на правильному творчому шляху», — коментує SWOIIA.

Авторами пісні «Пташка» стали Андрій Парфенов та Дмитро Баскаков, команда якого теж була присутня на зйомках відео. І як сказав Андрій: «Я дуже щасливий, що цю пісню заспівала саме ти, бо саме SWOIIA передала її по-особливому».

Читайте також

Напередодні Івана Купала: VIVA! запрошує на жіночу зустріч-практикум з Євгенією Власовою

Напередодні Івана Купала: VIVA! запрошує на жіночу зустріч-практикум з Євгенією Власовою

Герман Нєнов про Євробачення, секс, військкомат і розлуку з мамою: ексклюзив Viva!

Герман Нєнов про Євробачення, секс, військкомат і розлуку з мамою: ексклюзив Viva!

Фото: пресслужба

МастерШеф
Попередній матеріал

Відомо, хто став переможцем 13 сезону «МастерШеф»

Костя Войтенко одружився вдруге
Наступний матеріал

Костя Войтенко вдруге одружився і пояснив, чому розпис був у чорних вбраннях

Новини партнерів